Τηλεφωνικές Παραγγελίες 697 177 9552

Επιστροφές προϊόντων

Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά παραστατικά (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Πριν προβείτε σε επιστροφή προιόντος, επικοινωνείτε πρωτα μαζί μας μεσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μεσω τηλεφώνου: 2613025244 για να μας δηλώσετε ότι επιθυμείτε επιστροφή της παραγγελίας σας.

Η χρέωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας.
Αν η επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Παρακαλούμε όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα να στέλνονται στην παρακάτω διεύθυνση:
ΠΑΝΔΩΡΑ ΟΕ
Αρεθα 117, Πατρα
26442 Νομος Αχαίας


Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα.
Τα προϊόντα πρέπει να είναι στη συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.


Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

© Copyright babyloon.gr 2024