Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59€

Τηλεφωνικές Παραγγελίες 26130 25244

Επιστροφές προϊόντων

Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά παραστατικά (απόδειξη ή τιμολόγιο).
Επικοινωνείστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τις λεπτομέρειες επιστροφής.
Η χρέωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας.
Αν η επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος ή ελάττωμα του προϊόντος τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν τον πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.

Παρακαλούμε όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα να στέλνονται στην παρακάτω διεύθυνση:
ΠΑΝΔΩΡΑ ΙΚΕ
Μιλτιάδου 22, Πατρα
26442 Νομος Αχαίας

Δεν γίνονται αλλαγές σε σκισμένα, χαλασμένα ή σπασμένα προϊόντα.
Δεν γίνονται αλλαγές σε είδη που έχουν έκπτωση ή είναι σε προσφορά.
Τα προϊόντα πρέπει να είναι στη συσκευασία τους με τα καρτελάκια τους.
Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εμείς θα φροντίσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

© Copyright Babyloon 2022